Poreclă Sile this Millennium Pseudonime sile_this_millennium

marți, 28 iulie 2015

TVR - un asasinat lung si cinic - Marti, 28 Iulie 2015, ora 11:40 - Ioana Ene Dogioiu - Senior editor: Ziare.com

http://silethismillennium.blogspot.com/2009/03/youtube-broadcast-yourself.html

TVR - un asasinat lung si cinic

Marti, 28 Iulie 2015, ora 11:40

TVR - un asasinat lung si cinic

Ioana Ene Dogioiu

Senior editor Ziare.com

Guvernul Ponta pare sa fi pus cruce TVR. Potrivit proiectului de Ordonanta de Urgenta care va fi discutat si aprobat, marti, intr-o sedinta speciala a Executivului, televiziunea publica va pierde la rectificarea bugetara 15 milioane de lei, in conditiile in care institutia are datorii totale de 700 de milioane de lei, dintre care 440 de milioane de lei la bugetul de stat.
Deja TVR are conturile blocate de ANAF pentru ca nu a respectat memorandumul din 2012, prin care Guvernul a permis esalonarea datoriilor la stat ale SRTv pe o perioada de sapte ani. TVR a incheiat anul trecut cu o pierdere de 81,5 milioane de lei.

Departe de mine sa sustin ca o gaura neagra, asa cum devenise TVR, trebuie subventionata la infinit. Dimpotriva, coada pisicii trebuie rupta. Dar, ca om care cunoaste bine aceasta institutie, imi asum cand spun ca TVR a fost impinsa spre pierzanie de puterea politica care acum se pregateste sa-i aplice lovitura fatala.

In primul rand nu ma pot impiedica sa nu remarc faptul ca ANAF s-a repezit direct la TVR, care alaturi de RATB, deschide si deocamdata si inchide lista marilor datornici cu conturi blocate, chiar dupa ce actualul presedinte director general al institutiei, Stelian Tanase, a intors armele si l-a atacat virulent pe Victor Ponta. In acelasi context vine taierea de la rectificare.

Situatia din TVR nu e noua. Dupa 2005 incoace televiziunea publica a tot acumulat datorii. Cum? Din cauza politicului prin excelenta. Conducerea TVR nu a fost pusa niciodata in mana unui manager autentic care sa aiba in vedere exclusiv interesele acestei institutii.

Au fost doar sinecuristi politici, numiti strict pe criterii politice, care au facut ce s-au priceput mai bine, adica in primul rand sa serveasca cu zel zona politica binefacatoare.

Si servirea s-a produs in varii modalitatii. Supusenia politica manifestata nu la nivelul stirilor, ci al emisiunilor, cu teme si invitati alesi pe spranceana, cu liste negre de indezirabili, a fost cel mai acuzat si mai vizibil efect ale politizarii.

Ca sa nu mai vorbim de infiintarea si desfiintarea de canale menite rularii unor bani si publicitatii politice. Asa a fost TVR 3, o aberatie jurnalistica cu audienta confidentiala. TVR News ba aparea, ba disparea, dupa cum era interesul momentului.

Dar au fost si moduri mai putin vizibile. TVR a servit financiar clientelei de partid, prin contracte extrem de paguboase, scandaloase de-a dreptul, dupa cum dezvaluia cu ceva vreme in urma pentru Ziare.com fostul membru al CA al TVR Ada Mesesan.

Apoi, au fost numeroase angajari pe sume foarte mari de neveste, copii, amante, nepoti etc. Povestea era cam asa: se schimba puterea politica, se faceau angajari. Se schimba puterea politica, cei angajati erau bun angajati, cu contracte de munca greu de desfacut, si daca nu plecau de buna voie erau parcati prin tot felul de birouri si functii inventate strict ca parcari de incomozi, iar noua putere isi angaja proprii oameni in posturi cheie. Si tot asa, precum cercurile concentrice ale unui trunchi tot mai gros, o grosime care insemna tot mai multi bani.

Chiar dupa ce a fost facuta pseudo-restructrarea din 2013, pe usa din dos au venit cu tot felul de contracte grase tot felul de clienti politici si nu pe salariul minim pe economie. Ca dovada, imediat dupa restructurare, desi au fost dati afara vreo 900 de oameni, fondul de salarii nu a scazut, ci a crescut substantial.

Clientilor li se adauga marile familii ale TVR care lucreaza cu mic cu mare acolo, de parca aceasta institutie le-ar fi literlamente a doua casa.

Asta in timp ce audienta postului scade din multe motive. Pe de-o parte controlul politic, pe de alta parte o doza de lehamite a autenticilor profesionisti obositi de instabilitate, dar si pentru ca productia profitabila si de calitate a fost mereu subfinantata, prima de la care se taia pentru, de exemplu, contracte de milioane pentru masini.

Cam asa, in linii mari, a fost impinsa TVR spre faliment. Temeinic. Fiind folosita in toate felurile de politic. De ce ar avea nevoie? In primul rand de o autentica restructurare care sa o curete de capusele de toate felurile. N-a existat nici macar una. In opinia mea, ce a facut Claudiu Saftoiu a fost doar o reasezare a straturilor in functie de interesul politic al momentului.

Are nevoie de o noua lege de functionare care in primul rand sa reduca substantial daca nu chiar sa elimine cu totul politizarea, astfel incat TVR sa beneficieze de profesionisti autentici de la nivel de presedinte director general, pana la ultimul angajat. Nici macar vreun semn de asa ceva nu vad.

Cred ca Stelian Tanase nu a fost inca schimbat din functie doar pentru a fi cel care stinge lumina. Si mult nu cred ca mai e.

Din pacate, pentru ca de TVR e nevoie. Romania are nevoie de o televiziune publica, cu productii de calitate eliberate de presiunea comerciala. TVR este un brand consolidat, oricat de ruginit ar fi acum, care nu ar trebui pierdut.

Si nu in ultimul rand, dincolo de straturile de clienti, in TVR mai exista profesionisti de mare calitate. Am mai spus-o, cred ca redactia stiri de acolo are cel putin pe politic si justitie cei mai buni jurnalisti din audiovizualul romanesc actual. Cu cine sa faci televizune de calitate in TVR, dupa ce scapi de capuse, ar fi. Dar vrea cineva o televiziune publica de calitate si apolitica? Nimeni, absolut nimeni, dintre cei cu putere de decizie.

TVR a ajuns cum a ajuns pentru ca asta a vrut politicul de la ea. El este singurul raspunzator de prabusirea televiziunii publice.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Citeste mai multe despre 
Sursa: 
Ziare.com

Caricatura zilei – 28 iulie

Caricatura zilei


http://silethismillennium.blogspot.com/2009/03/youtube-broadcast-yourself.html

Justiţia Americană: Şeful ASF din România a ÎNCĂLCAT embargoul SUA, falsificând documente bancare | DOCUMENT - Autor: Silvana Chiujdea | luni, 27 iulie 2015 |

http://silethismillennium.blogspot.com/2009/03/youtube-broadcast-yourself.html

Justiţia Americană: Şeful ASF din România a ÎNCĂLCAT embargoul SUA, falsificând documente bancare | DOCUMENT

Autor:  

Silvana Chiujdea 

  | luni, 27 iulie 2015 |

                                 Mișu Negrițoiu, şeful ASF
  
Ministerul Finanţelor din Statele Unite a transmis că actualul sef al Autorităţii de Supraveghere Financiare (ASF), Mișu Negrițoiu, pe când se afla la conducerea executivă a ING România, a încuviințat o tranzacție ilegală, care încălca la acel moment embargoul economic impus de SUA Iranului
 Potrivit unor surse, citate de Realitatea TV, Mișu Negrițoiu se află pe lista neagră a Departamentului de Stat american și chiar ar putea primi interdicție de a intra în Statele Unite pentru o perioadă ca urmare a acestui delict. Conform unui document oficial, prezentat de Realitatea TV, ING România a jucat un rol esențial ca bancă de tranzit pentru un transfer ilegal de bani prin care o bancă iraniană a achiziționat un motor de avion pentru compania aeriană Iran Air. Motorul era produs în SUA, astfel că achiziționarea lui de către o entitate din Iran încălca flagrant embargoul.
Tranzacția via ING România din 2003-2004, girată de Mișu Negrițoiu, a încălcat codul penal american, afirmă OFAC (Office of Foreign Assets Control), corp de control al Ministerului american de Finanțe care se asigură că embargoul impus de SUA pe diverse piețe este respectat.


Pe firul respectivelor tranzacții care au tranzitat ING România a intrat OFAC , un fel de gardian al Ministerului american de Finanțe a cărui menire este de a se asigura că toate schimburile internaționale care implică SUA respectă regimul de sancțiuni și embargourile impuse de statul american.
Scandalul iscat de ancheta OFAC ar fi precipat scoaterea lui Mișu Negrițoiu din eșalonul executiv și mutarea lui în Consiliul de Administrație şi ulterior plecarea lui Negrițoiu din ING România, în 2014.
Încercarea de reabilitare a lui Mișu Negrițoiu s-ar fi făcut prin prin numirea sa în fruntea unei alte instituții mamut – ASF. În tot acest răstimp, Negrițoiu a pledat nevinovat în legătură cu acest scandal și a susținut că plecarea sa de la conducerea ING România nu are nicio legătură cu incidentul, ci s-a întâmplat pentru a lăsa locul altor cadre mai “tinere”, relatează Realitatea TV.
În documentul MUL-565595 al OFAC, datat iunie 2012, an în care Mișu Negrițoiu era director ING România, stipulează că, în urma unei anchete asupra activității din mai multe țări, ING, inclusiv ING România a încalcat embargourile americane cu diverse țări:
"II.11 În noiembrie 2013, în plin embargou instaurat de Președintele Bill Clinton spre sfârșitul anilor `90 și care interzicea toate tranzacțiile comerciale și investițiile în Iran făcute de către persoane fizice și juridice americane, oriunde s-ar afla în lume și orice export de elemente destinate industriei aeriene iraniene, Banca Tejarat din Iran a emis o scrisoare de credit pe suma de 1,55 milioane de dolari în numele companiei iraniene Iran Air pentru finanțarea achiziției unui motor de avion de la o companie românească. Până aici, nimic în neregulă. Dar scrisoarea de credit stipula ca motorul respectiv să fie de origine americană, importat de la un fabricant american. Motorul trebuia transportat la Teheran pe aeroportul de la Mehrabad prin Germania.


Pe firul respectivelor tranzacții care au tranzitat ING România a intrat OFAC , un fel de gardian al Ministerului american de Finanțe a cărui menire este de a se asigura că toate schimburile internaționale care implică SUA respectă regimul de sancțiuni și embargourile impuse de statul american.
Scandalul iscat de ancheta OFAC ar fi precipat scoaterea lui Mișu Negrițoiu din eșalonul executiv și mutarea lui în Consiliul de Administrație şi ulterior plecarea lui Negrițoiu din ING România, în 2014.
Încercarea de reabilitare a lui Mișu Negrițoiu s-ar fi făcut prin prin numirea sa în fruntea unei alte instituții mamut – ASF. În tot acest răstimp, Negrițoiu a pledat nevinovat în legătură cu acest scandal și a susținut că plecarea sa de la conducerea ING România nu are nicio legătură cu incidentul, ci s-a întâmplat pentru a lăsa locul altor cadre mai “tinere”, relatează Realitatea TV.
În documentul MUL-565595 al OFAC, datat iunie 2012, an în care Mișu Negrițoiu era director ING România, stipulează că, în urma unei anchete asupra activității din mai multe țări, ING, inclusiv ING România a încalcat embargourile americane cu diverse țări:
"II.11 În noiembrie 2013, în plin embargou instaurat de Președintele Bill Clinton spre sfârșitul anilor `90 și care interzicea toate tranzacțiile comerciale și investițiile în Iran făcute de către persoane fizice și juridice americane, oriunde s-ar afla în lume și orice export de elemente destinate industriei aeriene iraniene, Banca Tejarat din Iran a emis o scrisoare de credit pe suma de 1,55 milioane de dolari în numele companiei iraniene Iran Air pentru finanțarea achiziției unui motor de avion de la o companie românească. Până aici, nimic în neregulă. Dar scrisoarea de credit stipula ca motorul respectiv să fie de origine americană, importat de la un fabricant american. Motorul trebuia transportat la Teheran pe aeroportul de la Mehrabad prin Germania.

În noiembrie 2013, exportatorul român a contactat ING România pentru a primi sprijinul băncii în vederea transferului scrisorii de credit către compania USA Partner, furnizorul motorului de avion, pentru ca firma românească să poată respecta cerința originii americane a motorului, formulată de importatorul iranian"
Responsabilitatea băncii ING era să verifice legalitatea tranzacției și să informeze atât importatorul, cât și exportatorul, că aceasta încalcă embargoul american și nu poate fi efectuată, chiar în această configurație cu o firmă intermediară în România. În consecință, pentru a putea trece de embargoul american, ING România, condusă de Mișu Negrițoiu, fără aprobarea căruia era exclus să poată fi operate astfel de mișcări, și Banca Tejarat au modificat continutul scrisorii de credit pentru a o face să fie transferabilă de către compania românească către furnizorul american.
Au fost schimbate descrierea mărfii (pentru a eluda originea), destinația finală a bunurilor (din Teheran în Germania). A fost șters certificatul de origine american din documentele originale și orice referire la Iran.
Schimbările făcute de banca Tejarat în colaborare cu ING România au avut ca efect înlăturarea oricărei referiri la Iran și ascunderea originii americane a bunurilor.
ING România nu a stopat tranzacția, nu a refuzat girarea acestei scrisori de credit, ci a continuat procedura, transferând scrisoarea de credit către o bancă americană, apoi suma de 1,2 milioane de dolari exportatorului american, se mai arată în documentul citat.





Tag-uri:  

SUA îl acuză pe Mişu Negriţoiu că a ÎNCĂLCAT embargoul economic impus Iranului - Autor: Costin Popa | marţi, 28 iulie 2015 |

http://silethismillennium.blogspot.com/2009/03/youtube-broadcast-yourself.html
  EVZ

Economie

SUA îl acuză pe Mişu Negriţoiu că a ÎNCĂLCAT embargoul economic impus Iranului

Autor:

 Costin Popa 

 | marţi, 28 iulie 2015 |

 

                            Mişu Negriţoiu
Acuzaţii incredibile la adresa lui Mişu Negriţoiu. Aflat la conducerea executivă a ING România, Mişu Negriţoiu ar fi încuviinţat o tranzacţie ilegală, care încălca la momentul respectiv embargoul economic impus de SUA Iranului

Astfel, ING România, cu Mişu Negriţoiu în conducere, a jucat un rol esențial ca bancă de tranzit pentru un transfer ilegal de bani prin care o bancă iraniană a achiziționat un motor de avion pentru compania aeriană Iran Air, informează Realitatea.net. Motorul era produs în SUA, astfel că achiziționarea lui de către o entitate din Iran încălca flagrant embargoul. Tranzacţia incriminată s-ar fi făcut în perioada 2003-2004.
Potrivit sursei mai sus citate, Negrițoiu se află pe lista neagră a Departamentului de Stat american și ar putea primi interdicție de a intra în SUA pentru o perioadă de timp. 
Replica lui Mişu Negriţoiu nu a întârziat să apară.Acţiunile efectuate în 2003 – 2004 nu au fost niciodată coordonate de mine, în calitatea de director general adjunct. Acţiunile respective au făcut obiectul unor investigaţii interne la timpul respectiv, fără ca vreun document să menţioneze numele sau implicarea mea. Asocierea acestor fapte cu numele meu reprezintă simple presupuneri, a spus Mişu Negriţoiu.
 Tag-uri:
 misu negritoiu, embargou economic, negritoiu ing, negritoiu, sua, sua iran, sua negritoiu, negritoiu incalcare embargou

Moise Guran îl desființează pe Mugur Isărescu: Nu are dreptate Analisti / Jurnalisti Politici 27.07.2015 - Autor: Cristi Teodorescu -

http://silethismillennium.blogspot.com/2009/03/youtube-broadcast-yourself.html

Moise Guran îl desființează pe Mugur Isărescu: Nu are dreptate

Analisti / Jurnalisti Politici

27.07.2015

Autor: 

Cristi Teodorescu


guran



Moise Guran e unul dintre cei mai apreciați jurnaliști, mai ales economici, ai presei din România. El e apreciat pentru modul direct și argumentat în care își exprimă părerile. În cel mai recent articol al său de pe blogul personal, Guran lansează un atac surprinzător la Mugur Isărescu. ”Nu, Isărescu nu are dreptate. Iar eu am început să mă îndoiesc de acest Dumnezeu al economiei.”, scrie Guran.
”Îl urmăresc pe Guvernator de 18 ani. Mi-a plăcut întotdeauna stilul său, de Moromete. Banca Națională a României a fost întotdeauna o pepinieră de economiști, unii geniali, precum Lazea, alții mai degrabă tocilari precum profesorul Daniel Dăianu, un om foarte rupt de realitate. Doi oameni mi-au atras atenția în mod particular în această perioadă – Mugur Isărescu și Cristi Popa, fostul său viceguvernator.

Minți briliante în materie de economie, amândoi aveau o chestie, un fel de atingere a realității care nu le permitea să bată câmpii în monetarism cum face Daniel Dăianu sau să se piardă în dimensiunea matematică, abstractă și mult prea infinită pe care economia, de multe ori, dă impresia că o are. Cum eu nu sunt un economist de profesie ci doar un comunicator (un jurnalist) destul de autodidact în materie de economie, am trăit acești ani urmărind opinii, politici aplicate și neaplicate, idei, poziții, reveniri… Când spun că am început să mă îndoiesc de Isărescu nu mă refer la buna credință a Guvernatorului (personalitatea sa are și o astfel de dimenisiune, rară la acest nivel de putere și influență) nu mă refer nici la judecățile de valoare ale Guvernatorului (care probabil vor deveni și mai valoroase o dată cu înaintarea în vârstă a lui Isărescu) dar am început să am dubii în legătură cu oportunitatea lor. Așa cum vă spuneam într-un articol precedent, Mugur Isărescu și-a dat deja acordul pe Codul Fiscal, dar s-a răzgândit subit după epopeea grecească din această vară.
De data asta Ponta spune adevărul, dar vai, săracul Ponta, a mințit de atâtea ori încât nimeni nu îl mai crede acum. Intervenția de săptămâna trecută, cea în care Isărescu desființează literalmente Codul Fiscal, arată că Isărescu crede că ceva mult mai important și mai periculos planează asupra țării noastre și că, deși inițial Isărescu a fost de acord, acum nu mai este, pentru că pur și simplu noul Cod Fiscal nu mai este oportun. Cu adevărat mișto e faptul că Isărescu confirmă practic ipotezele mele anterioare, de fapt tot eu pe acest site am și emis opinia că “salvarea grecilor cu capital grecesc din România este cheia bătăliei pentru noul cod fiscal“. Acum, a mai apărut o ipoteză, una nașpa rău, cum că se pregătește un plan de scoatere/ieșire din UE a țărilor care nu îndeplinesc unele criterii și poate de aici și spaima lui Isărescu de a face Codul Fiscal pilaf.
După cum vedeți, încerc să fac o imagine in reflexia unor cioburi, am fost plecat două săptămâni din țară și încerc să ghicesc (ceea ce de obicei nu fac, chiar dacă las impresia că fac) ce a dus la așa o bulversare… Indiferent care sunt motivele lui Isărescu, indiferent cum s-au acuplat diferitele tabere politice (care de regulă nu înțeleg mai nimic) pe problema Codului Fiscal, în rândurile următoare o să îmi asum dificila sarcină de a combate cu argumente devastatorul atac pe care Mugur Isărescu l-a susținut împotriva Codului Fiscal. Asta pentru că am sentimentul că nimeni altcineva nu are de gând sau nu poate să o facă.
Cheia problemei pare a fi deficitul bugetar. De fapt nu este, dar hai să stăm pe ea. Nimeni nu știe exact care va fi impactul reducerii TVA la alimente (BNR vede conturile trezoreriei și Isărescu știe totuși unele lucruri înaintea muritorilor de rând) dar ceea ce vedem în acest an este un excedent de 0,6% din PIB (deci un mld de euro pe prima jumătate a anului) în condiții de reducere a CAS cu cinci puncte procentuale. Pentru prima dată în cei 18 ani de când predicăm (de la școala BNR citire) liberalizarea economiei prin reducerea de taxe avem o confirmare, și încă una solidă, că reducerea de taxe crește veniturile la buget prin stimularea economiei. De mai bine de jumătate de an România reduce taxe și, în condiții de creștere ușoară a cheltuielilor, excedentul bugetar crește.
Parcă visăm și nu ne credem ochilor ce visăm. Sigur Isărescu nu crede, dar execuția bugetară îl contrazice. Bineînțeles că politica de stimulare fiscală prin reducerea de taxe într-o perioadă de creștere este prociclică, dar la noi vorbim acum despre o reformare fundamentală a economiei. Nu creșterea economică este efectul principal al noului Cod Fiscal, ci reducerea evaziunii, o chestiune care două decenii a fost la fel de neverosimilă ca și lupta anticorupție. Acum se întâmplă! Reducerea TVA este necesară în primul rând pentru formarea unor bune practici în economie și, dacă nu s-a putut altcândva, e bine și acum. Oricând e bine. Isărescu e prea bătrân ca să mai creadă în minuni, ok, dar problema bătrânilor este că nu recunosc minunile nici atunci când ele chiar se petrec.
Deci nu creșterea economică din 2016 e importantă ci creșterea gradului de conformare voluntară pentru cine știe cât timp România va putea fi o țară civilizată din punct de vedere fiscal. Asta nu se face doar cu campanii dure ale ANAF. Reducerea taxelor e un must! Iar Isărescu nu pare să o priceapă, sau nu crede în ea, sau pur și simplu s-a obișnuit cu o Românie medievală din punct de vedere fiscal, încât nu poate înțelege un pas înainte pe care el însuși l-a predicat și l-a aplicat atunci când era premier.
Așa, și cine spunea anul trecut că decât investiții proaste, mai bine statul economisește banii? Mai țineți minte? A fost prima ruptură majoră între ceea ce predic eu și ceea ce susține Dumnezeul economiei noastre, Mugur Isărescu. Problema este că guvernul ăsta nu e în stare de investiții și punct. S-a lămurit problema. Da, face excedente căci nu e în stare să facă autostrăzi… Așa și? Mai departe cum procedăm? Nu e normal să reducă taxele ca să permită și, de fapt să atragă investiții private? Nici nu vă imaginați ce motor uriaș va fi reducerea aia a impozitului pe dividende! În esență vorbim despre locuri de muncă pe care le vor creea privații dacă statul nu e în stare. Sigur, privații nu vor face autostrăzi, dar vor face altceva… orice, putem crește și pe servicii dacă nu creștem pe infrastructură… Dar, încă o dată, aici Isărescu se contrazice grav pe sine însuși.
În toamna 2014 spunea că investițiile publice nu trebuie făcute, acum se vaită că noul Cod Fiscal nu lasă loc de investiții publice. Așa este, nu prea mai lasă. Dar oferă ceva concret în locul unei iluzii de care eu unul m-am săturat. O da! Aici e punctul slab al guvernării, nu al Codului Fiscal. Așa cum foarte inspirat spunea Florin Cîțu, Codul Fiscal este doar un reper în economie. Nu reducerile de taxe fac deficit, cheltuielile mari fac deficit. Este jobul guvernului să reducă din cheltuieli în cazul în care Codul Fiscal produce, momentan, o gaură în buget.
Când vă spuneam că acest Cod Fiscal are un călcâi al lui Ahile mă refeream la faptul că nu este dublat de o reformă a administrației publice care să permită reducerea cheltuielilor în unitățile teritoriale, astfel încât un eventual deficit să poată fi ținut sub control. Isărescu trăiește în anii 2010, a fost artizanul tăierilor de salarii de atunci și de aceea spune că nu rezistă democrația. Da, aici ar fi avut dreptate, dar numai dacă venea cu argumentul ăsta cât era în dezbatere Codul Fiscal, NU după aprobarea lui cu aproape unanimitate în Parlament.
După ce toate partidele și-au asumat Codul Fiscal, să vii și să zici că nu rezistă democrația, este ca și cum ai submina-o chiar tu, din influenta și puternica poziție de Guvernator pe care o ai. O coerență politică în materie de taxe n-am mai avut niciodată, aceasta ar fi fost prima, și acesta este motivul pentru care nu mi-a plăcut poziția Guvernatorului, am criticat dur faptul că Președintele a spart această coerență retrimițând în Parlament Codul Fiscal, determinând și răzgândeala trepădușilor din PNL. De asta am ajuns să mă îndoiesc de Isărescu. Când un astfel de Dumnezeu vine și spune că toți sunt proști, oamenii de afaceri sunt proști, jurnaliștii, politicienii… cum să-l contrazici? Noi ca națiune avem o gravă problemă de coerență. Spre deosebire de unguri, de nemți, de alte nații, noi nu prea știm să fim uniți în chestiuni importante. Ba chiar, ironia sorții, se mai întmplă și ca, accidental, o astfel de coerență să fie obținută de câte un olog politic, așa cum e Victor Ponta. Dar, la dracu! la scară istorică nici nu mai contează asta!
Contează dezvoltarea, pașii înainte pe care reușim să îi facem și, chiar dacă acest cod fiscal nu e perfect (eu însumi l-am criticat punctual) ideală era asumarea sa politică. Pe care Isărescu și Iohannnis au stricat-o. Nu mai contează de ce. Important este că, fără acea unitate, Codul Fiscal devine vulnerabil, nu mai știi sigur dacă peste un an sau doi va mai fi valabil sau va fi modificat, iar asta reduce încrederea, reduce deci semnificativ efectul pozitiv de reformare al economiei pe care l-ar fi avut. De aceea îmi permit să spun, cu aproape același respect pentru Dumnezeul economiei, Mugur Isărescu, indiferent de motivele ce l-au speriat și l-au făcut să-și reevalueze poziția, Isărescu a greșit!”, scrie Moise Guran pe biziday.ro

REVOLTA magistraţilor ia amploare. Peste 500 de semnături împotriva CSM - Autor: Florin Pușcaș, - Redactor - Publicat: 09:27 - Sursa :stiri pe surse

http://silethismillennium.blogspot.com/2009/03/youtube-broadcast-yourself.html
 

REVOLTA magistraţilor ia amploare. Peste 500 de semnături împotriva CSM

 

Florin Pușcaș,

 Redactor

 

09:27

csm-va-avea-o-noua-conducere

Magistraţi din toată ţară se revoltă şi protestează pentru că, în plină vacanţă judecătorească, CSM a propus modificarea legilor justiţiei, care vor afecta în mod direct parcursul profesional al procurorilor şi judecătorilor.
Lista magistraţilor care au semnat un memoriu împotriva propunerilor CSM de modificare a legilor justiţiei s-a mărit, ajungând marţi la 505 nume, cu 100 mai multe decât luni. Scrisoarea de protest a fost înaintată Consiliului Superior al Magistraturii, Institutului Naţional al Magistraturii şi Ministerului Justiţiei.
În plină vacanţă judecătorească, Comisia nr. 1 – independenţa şi responsabilizarea justiţiei, eficientizarea activităţii acesteia şi creşterea performanţei judiciare, integritatea şi transparenţă sistemului judiciar din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, în şedinţa din 21.07.2015, ora 10.00, pct. 8, a propus modificarea legilor justiţiei.
Magistraţii au strâns deja 505 semnături împotriva acestor propuneri, vizând:
- reintroducerea numirii directe în funcţia de judecător ori procuror a magistraţilor asistenţi şi a avocaţilor cu vechime de cel puţin 18 ani, exclusiv pe baza de interviu, la judecătorii şi la parchetele de pe lângă acestea (art. 33 ind. 1 alin. 2 din Legea nr. 303/2004)
- schimbarea modalităţii de susţinere a examenului de promovare în funcţii de execuţie, prin instituirea că proba a unei aşa numite evaluări a activităţii profesionale pe ultimii 3 ani (transformarea unei condiţii de participare în notă de promovare) (art. 46 din Legea nr. 303/2004)
- reintroducerea prevederii privind numirea foştilor magistraţi cu vechime de minim 10 ani în funcţii vacanţe la instanţe sau parchete de acelaşi grad cu cele unde au funcţionat. (art. 33 ind. 1 alin. 1 din Legea nr. 303/2004),
"Considerând că toate aceste modificări, care vor reînvia dispoziţii a căror înlăturare a fost susţinută de tot corpul judiciar în perioada 2007-2009 şi au fost ferm criticate prin rapoartele cu privire la sistemul judiciar, în cadrul monitorizării justiţiei prin Mecanismul de Cooperare şi Verificare (MCV), agreat de Uniunea Europeană şi România, vor determina grave consecinţe asupra sistemului judiciar", arată magistraţii protestatari.
Protestul a fost înaintat Consiliului Superior al Magistraturii, Institutului Naţional al Magistraturii şi Ministerului Justiţiei. Vezi AICI documentul!
LISTA MAGISTRAŢILOR (JUDECĂTORI ŞI PROCURORI) CARE SUSŢIN MEMORIUL:
1. Dragos Călin, judecător, Curtea de Apel Bucureşti
2. Amalia Cecilia Moleanu, judecător, Tribunalul Mehedinţi
3. Roxana Maria Călin, judecător, Tribunalul Bucureşti
4. Ionuţ Militaru, judecător, Curtea de Apel Bucureşti
5. Claudiu Drăguşin, judecător, Judecătoria sectorului 4 Bucureşti
6. Carmen Solcoi, judecător, Tribunalul Braşov
7. Robert Cadea, judecător, Tribunalul Braşov
8. Cosmin Radu Mitroi, judecător, Tribunalul Teleorman
9. Marilena Neacşu, judecător, Tribunalul Bucureşti
10. Laurentiu Mihai Bălan, judecător, Judecătoria Sfântu Gheorghe
11. Oana Pelin, judecător, Judecătoria sectorului 2 Bucureşti
12. Liviu Cornel Dobranişte, judecător, Curtea de Apel Bucureşti
13. Alexandru Felix, judecător, Tribunalul Buzău
14. Delia Duros, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 6 Bucureşti
15. Cezar Ştefănescu, judecător, Curtea de Apel Bacău
16. Alina Nadia Guluţanu, judecător, Tribunalul Bucureşti
17. Cristina Florea, judecător, Tribunalul Brașov
18. Vlad Andrei Ardeleanu, judecător, Judecătoria Constanța
19. Oana Cristina Munteanu, judecător, Judecătoria Constanta
20. Ciprian Bodu, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia
21. Vica Oprisan, judecător, Judecătoria Călaraşi
22. Ioana-Andreea Roescu, judecător, Judecătoria Drăgăşani
23. Ilisie Teofil, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea
24. Rosina-Valentina Todea, judecător, Judecătoria Cluj-Napoca
25. Octavian Samoilă, judecător, Judecătoria Drăgăşani
26. Ştefan Aurelian Ispăşoiu, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov
27. Aurelian-Marian Murgoci-Luca, judecător, Judecătoria sectorului 5 Bucureşti
28. Ioana Brădăţeanu, judecător, Tribunalul Iasi
29. Elena Mihaela Toma, judecător, Judecătoria Targoviste
30. Dorina Ivascu, procuror, DNA, ST Galaţi
31. Victor Chiţu, judecător, Curtea Militară de Apel Bucureşti
32. Valentin Marian Pascu, judecător, Judecătoria Lugoj
33. Costin Andrei Stancu, judecător, Tribunalul Specializat Argeş
34. Dana Iuliana Stancu, judecător, Judecătoria Piteşti
35. Adela Popescu, judecător, Tribunalul Valcea
36. Lilica Viuleţ, judecător, Judecătoria sectorului 2 Bucureşti
37. Claudiu Corobană, judecător, Judecătoria sectorului 3 Bucureşti
38. Ștefania Anton, judecător, Curtea de Apel Suceava
39. Liviu Mihai Urziceanu, judecător, Judecătoria Arad
40. Bogdan Mateescu, judecător, Judecătoria Rm. Vâlcea
41. Adina Ghiţă, judecător, Tribunalul Dolj
42. Nicoleta Ghiciulescu, judecător, Judecătoria Chişineu Criş
43. Mircea Pîrvu, judecător, Judecătoria Băileşti
44. Alin Vasonan, judecător, Curtea de Apel Oradea
45. Laura Uce, judecător, Tribunalul Vâlcea
46. Monica Anghel, judecător, Judecătoria Vălenii de Munte
47. Cristian Nicolae Iliescu, judecător, Tribunalul Dolj
48. Daniela Delia Stoica, judecător, Judecătoria sectorului 5 Bucureşti
49. Grigore Surd, judecător, Tribunalul Satu Mare
50. Ioana Mihaela Neacşa, judecător, Tribunalul Argeş
51. Corina Tudor, judecător, Tribunalul Bucureşti
52. Ancuta Blănariu, judecător, Judecătoria Roman
53. Cosmin Ungureanu, judecător, Judecătoria Slatina
54. Anca Codreanu, judecător, Tribunalul Covasna
55. Vasile Bozeşan, judecător, Tribunalul Teleorman
56. Maria-Cătălina Marcu, judecător, Curtea de Apel Suceava
57. Mihail Stănescu-Sas, judecător, Curtea de Apel Constanţa
58. Rareş Ciauşu, procuror, DIICOT Cluj
59 Lucian-Cosmin Manoloiu, judecător, Judecătoria Slatina
60. Ciprian Cristian Purice, judecător, Judecătoria Slobozia
61. Mihaela Bunăiașu, judecător, Judecătoria Slatina
62. Alexandra Ghergheşanu, judecător, Tribunalul Bucureşti
63. Mădălina Cioară, judecător, Tribunalul Vaslui
64. Adrian Păcurar, judecător, Judecătoria sectorului 1 Bucureşti
65. Iarina Prelipceanu, judecător, Tribunalul Cluj
66. Cristina Ardeleanu, judecător, Tribunalul București
67. Dragoş Păduraru, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa
68. Victor Văduva, judecător, Judecătoria Constanţa
69. Florin Lupaşcu, judecător, Tribunalul Specializat Mureş
70. Melania Isopescu, judecător, Judecătoria Piatra-Neamt
71. Ioana Nicoleta Spiridonescu, judecător, Judecătoria Craiova
72. Andreea Maria Dumbrăveanu, judecător, Judecătoria sectorului 3 Bucureşti
73. Călin Dumbrăveanu, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 2 Bucureşti
74. Simona Taus, judecător, Judecătoria Zărnești
75. Andrea Meșter, judecător, Judecătoria sectorului 1 Bucureşti
76. Delia Elena Holbocianu, judecător, Judecătoria Suceava
77. Claudiu Holbocianu, judecător, Judecătoria Suceava
78. Ciprian Tiţa, judecător, Judecătoria Piteşti
79. Ibolya Szende Bolbos, judecător, Tribunalul Bistrita Năsăaud
80. Iulia Ioana Bilciu, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov
81. Cristina Moisa, judecător, Curtea de Apel Bucureşti
82. Angelica Ulianov, judecător, Judecătoria Constanţa
83. Gabriel Ulianov, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa
84. Marcu-Aurelian Cîrstea, judecător, Judecătoria Bălcesti
85. Serena Evda Militaru, judecător, Judecătoria sectorului 2 Bucureşti
86. Adriana Daniela Barcau, judecător, Judecătoria sectorului 2 Bucureşti
87. Diana Mușuroiu, judecător, Judecătoria Târgoviște
88. Adrian Năstase, judecător, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti
89. Ioan Fundătureanu, judecător, Tribunalul Arges
90. Adina Fundătureanu, judecător, Curtea de Apel Piteşti
91. Gabriel-Cristian Ursa, judecător, Judecătoria Tg. Mureş
92. Ovidiu-Ştefan Scarlatescu, judecător, Judecătoria Lugoj
93. Oana Ionescu, judecător, Judecătoria Călăraşi
94. Simona Ştefania Matei, judecător, Tribunalul Brasov
95. Corina Etcu, judecător, Judecătoria Iaşi
96. Silviana Camelia Călin, judecător, Judecătoria Calarasi
97. Oana Stroiu, judecător, Judecătoria Braşov
98. Ioan-Paul Chiş, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti
99. Loredana Alexandrescu, judecător, Judecătoria Iași
100. Vasile Airinei, procuror, DIICOT ST Iaşi
101. Răzvan Dicu, judecător, Tribunalul Galaţi
102. Anca Pârleţeanu, judecător, Judecătoria Constanţa
103. Maria Timoaşcă, judecător, Judecătoria Constanţa
104. Adriana Nicolae, judecător, Judecătoria Buzau
105. Diana Deculescu, judecător, Judecătoria Constanţa
106. Bogdan Ciprian Pîrlog, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București
107. Dan Lixandru, judecător, Judecătoria Slatina
108. Antonela Alis Jica, judecător, Judecătoria Vălenii de Munte
109. Adrian Popescu, judecător, Judecătoria Pucioasa
110. Horaţiu Constantin Stângaciu, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău
111. Ioana Hanganu, judecător, Judecătoria Piatra Neamt
112. Dragoş Gheorghe, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca
113. Liliana - Mirela Puşcaşu, judecător, Judecătoria Onești
114. Bogdan Zdrenghea, judecător, Tribunalul Cluj
115. Anca Moldovan, judecător, Curtea de Apel Cluj
116. Felix Lucian Șalar, judecător, Curtea de Apel București
117. Marius Vâlcu, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 6 Bucureşti
118. Florin-Mircea Zaharia-Lupu, judecător, Judecătoria Iasi
119. Alexandra Luiza Barea Brezae, judecător, Judecătoria sectorului 6 Bucureşti
120. Mihai Hondor, procuror, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
121. George Ionescu, judecător, Tribunalul Argeş
122. Andreea Diaconu, judecător, Tribunalul Argeş
123. Lucia Dobrin, judecător, Tribunalul Timiş
124. Petronela-Maria Mateiş, judecător, Tribunalul Bacău
125. Irina Cătălina, judecător, Judecătoria Piatra-Neamţ
126. Ioan Georgiu, judecător, Judecătoria Gherla
127. Marina Braşovean, judecător, Judecătoria Vaslui
128. Andreea Manuela Popovici, judecător, Judecătoria Bacău
129. Monica Sortan, judecător, Curtea de Apel Cluj
130. Alina Elena Comăniţă, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov
131. Cristian Grigore, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sf. Gheorghe
132. Evelina Oprina, judecător, Tribunalul Ilfov
133. Georgeta Raluca Ancuţa, judecător, Judecătoria Craiova
134. Dumitru Cristian Bogdan, judecător, Judecătoria Costeşti
135. Irina Popescu, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Olteniţa
136. Constantina-Monica Turcu, judecător, Judecătoria Constanţa
137. Nadina Drecea, judecător, Judecătoria sectorului 2 Bucureşti
138. Adrian Mihai Cârstea, judecător, Judecătoria Buzău
139. Dana Maria Puiu, judecător, Tribunalul Salaj
140. Alina Popescu, judecător, Tribunalul Bucureşti
141. Cosmin Dijmărescu, judecător, Tribunalul Dolj
142. Roxana Negrea, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov
143. Mihaela Apostol, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi
144. Liana Nicoleta Arsenie, judecător, Tribunalul Teleorman
145. Carmen Camelia Băilă, judecător, Tribunalul Arad
146. Elena Ciulin, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 1 București
147. Iulia Lulciuc, judecător, Judecătoria Suceava
148. Elena Lixăndroiu, judecător, Judecătoria Târgovişte
149. Mihaela Beldie, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 1 București
150. Răzvan Bara, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov
151. Alexandra Ion, judecător, Judecătoria Ploieşti
152. Carmen Andreea Cimpoiasu Tanislav, judecător, Judecătoria Câmpina
153. Nicoleta Burlacu, judecător, Judecătoria Timişoara
154. Cristian Ungureanu, judecător, Judecătoria Vatra Dornei
155. Daniela Loredana Hariton, judecător, Judecătoria Vatra Dornei
156. Anca Cazac, judecător, Judecătoria Zărneşti
157. Alina Palancanu, judecător, Judecătoria Botoşani
158. Sorina Iolanda Marinas, judecător, Judecătoria Craiova
159. Dana Cosareanu, judecător, Tribunalul Bucureşti
160. Sirbu Monica Elena, judecător, Judecătoria Timișoara
161. Cristian-Marius Grecescu, judecător, Tribunalul Dolj
162. Carmen Layet, judecător, Judecătoria Buftea
163. Mihaela Bivol, judecător, Tribunalul Suceava
164. Larisa Isabella Munteanu, judecător, Tribunalul Ialomiţa
165. Mădălina Enache, procuror, Parchetul d.p.l. CA Bucureşti
166. Adriana Macarie, judecător, Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti
167. Bogdan Niculescu, judecător, Judecătoria Intorsura Buzăului
168. Claudia Toma, judecător, Judecătoria Târgu Mureș
169. Dana Rusu, judecător, Judecătoria Gherla
170. Irina Dumitru, judecător, Tribunalul Specializat Mureş
171. Anca Ionela Zamfiroi, judecător, Tribunalul Vaslui
172. Adrian Popescu, judecător, Judecătoria Cluj-Napoca
173. Sebastian Olteanu, judecător, Judecătoria Ploiești
174. Veronica Gavriş Todinca, judecător, Judecătoria Dragomireşti
175. Cristina Vlad, judecător, Judecătoria Buzău
176. Claudiu Daniel Falcan, judecător, Tribunalul Mehedinţi
177. Ana - Maria Iftinca - Voicu, judecător, Judecătoria sectorului 1 Bucureşti
178. Oana Codina, judecător, Tribunalul Vaslui
179. Cristina Crăciun, judecător, Tribunalul Timiș
180. Cristina Ioniţă, judecător, Curtea de Apel Bucureşti
181. Iulian Dirzeanu, judecător, Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti
182. Corina Mureşan, judecător, Curtea de Apel Târgu Mureş
183. Flavius Mureşan, judecător, Tribunalul Specializat Mureş
184. Vlad Țari, judecător, Judecătoria Sectorului 2 București
185. Elena Blidaru Mateescu, judecător, Tribunalul Bucureşti
186. Codruța Strîmb, judecător, Curtea de Apel București
187. Marius Peter, judecător, Judecătoria Năsăud
188. Raluca Mirica, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov
189. Ştefan Lucaciuc, judecător, Curtea de Apel Timişoara
190. Mihaela Ciocea, judecător, Curtea de Apel Bucureşti
191. Ioan Octavian Ovac, judecător, Judecătoria Bârlad
192. Daniela Mihaela Telescu, judecător, Judecătoria Bârlad
193. Mădălina Trușcan, judecător, Judecătoria Brașov
194. Florin Potîrnichie, judecător, Judecătoria Agnita
195. Dana Tiţian, judecător, Curtea de Apel Alba Iulia, detaşat DNA
196. Codruţ Marian Bărbulescu, judecător, Judecătoria Sf. Gheorghe
197. Ilenuța Bădiceanu, judecător, Tribunalul Argeş
198. Cristina Chelaru, judecător, Judecătoria Ploieşti
199. Iulia Florica Dumitru, judecător, Judecătoria Ploieşti
200. Irina Popa, judecător, Judecătoria Ploieşti
201. Lucian Ionuţ Brânzac, judecător, Tribunalul Botoşani
202. Cristina Radu, judecător, Judecătoria Ploieşti
203. Anda Murgoi, procuror, PCA Alba Iulia
204. Oana Mihaela Vieru, judecător, Tribunalul Vaslui
205. Laura Moroiu, judecător, Judecătoria Piatra Neamţ
206. Mihai Adrian, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara
207. Andreea Anchidin, judecător, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti
208. Alexandru Cobîscan, judecător, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti
209. Nicoleta - Monica Bratu, judecător, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti
210. Andreea Neţoiu, judecător, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti
211. Sabina Bolla, judecător, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti
212. Cristina Ionescu Lupeanu, judecător, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti
213. Mihaela Nicodim, judecător, Judecătoria Piatra Neamţ
214. Claudia Vasiliu, judecător, Judecătoria Piatra Neamţ
215. Cristina Dumitriu, judecător, Judecătoria Piatra Neamţ
216. Constantina Ionescu, judecător, Judecătoria Piatra Neamţ
217. Raluca Băltog, judecător, Judecătoria Piatra Neamţ
218. Oana Movileanu, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ
219. Anca-Emilia Irimia, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaş
220. Denis Dimitriu, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaş
221. Gheorghe Bîrdău, judecător, Judecătoria Craiova
222. Elena Anton, judecător, Tribunalul Argeş
223. Adrian Anton, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş
224. Rareş Stan, procuror, Parchetul de pe langa JS2, delegat la PT Bucureşti
225. Marius Voineag, procuror şef birou DIICOT Structura centrală
226. Livia Mercan, judecător, Judecătoria Piteşti, detaşat Direcţia Agentul Guvernamental
227. Adina Botezatu, judecător, Judecătoria Braşov
228. Tudoriţa Manta, judecător, Tribunalul Specializat Mureş
229. Iuliana Madalina Poeana, judecător, Tribunalul Prahova
230. Florentina Ivăncioiu, judecător, Tribunalul Bucureşti
231. Alexandra Mănescu, judecător, Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti
232. Virginia Opăriuc, judecător, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti
233. Cristina Diana Puha, judecător, Tribunalul Suceava
234. Alexandra Magdas, judecător, Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti
235. Dorina Mihaela Bereş, judecător, Curtea de Apel Oradea
236. Maria Surduleac, judecător, Judecătoria Ploieşti
237. Anca Gheorghiu, judecător, Judecătoria Braşov
238. Florentina Iavorschi, judecător, Judecătoria Oradea
239. Ramona Barbulescu, judecător, Judecătoria Braşov
240. Cristi Sorin Bosnea, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș
241. Rozalia-Cristina Luca. judecător, Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti
242. Alina Nicoleta Gherghina, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 6
243. Mihaela Spinu, judecător, Judecătoria Ploieşti
244. Cristina Bugeac, judecător, Judecătoria Ploieşti
245. Andreea Dinicu, judecător, Judecătoria Ploieşti
246. Camelia-Maria Ilie, judecător, Curtea de Apel Bucureşti
247. Ana Savu, judecător, Judecătoria Costeşti
248. Cornelia Olteanu, judecător, Judecătoria Costeşti
249. Andreea - Ionela Abutnăriţei, judecător, Judecătoria Zărneşti
250. Nicoleta Dogariu, judecător, Tribunalul Bucureşti
251. Andreea-Alexandra Ailioaie, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara
252. Daniela Iuliana Marinescu, judecător, Tribunalul Bucureşti
253. Cătălina Cruceru, judecător, Judecătoria Ploieşti
254. Sorin Beteringhe, procuror, Parchetul de pe lângă Judecatoria Oradea
255. Dumitru Cheagă, procuror, Parchetul de pe lângă Judecatoria sector 4
256. Iuliana-Madalina Larion, judecator, Tribunalul Bucuresti
257. Robert Marin, judecător, Judecătoria Ploieşti
258. Cătălin Chircuşi, judecător, Judecătoria Slatina
259. Sandel Botoghina, procuror, DIICOT- ST Piteşti
260. Liana Armbruster, procuror, DIICOT- ST Piteşti
261. Mihai Valentin, procuror, DIICOT- ST Piteşti
262. Tatiana Oprea, procuror, DIICOT- ST Piteşti
263. Gheorghe Stoica, procuror, DIICOT- ST Piteşti
264. Ionuţ Călina, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova
265. Mihaela Olaru, procuror, DIICOT ST Piteşti
266. Anamaria Lucia Zaharia, judecător, Curtea de Apel Bucureşti
267. Elena-Lavinia Crăciun, judecător, Judecătoria Constanța
268. Carmen Elena Ștefan, judecător stagiar, Judecătoria Constanța
269. Mihaela Stanciu, judecător, Judecătoria Constanța
270. Oana Mihaela Sorescu, judecător, Judecătoria Constanța
271. Antonia Diaconu, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti
272. Bogdan Catrinescu, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti
273. Carmen Olaru, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti
274. Mihaela Bratulescu, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti
275. Mihaela Catalan, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti
276. Ionut Cristea, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti
277. Adrian Mihai, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti
278. Vladimir Nanu, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti
279. Alexandru Marian Stătescu, judecător, Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti
280. Oana Maria Hodorogea, procuror, Parchetul de pe langa Tribunalul Iaşi
281. Roxana Ciurca Roznovat, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iaşi
282. Diana Eliza Mincă, judecător, Judecatoria Sectorului 3 Bucuresti
283. Riza Florentin, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova
284. Alexandrina Deaconu, procuror, Parchetul d.p.l. CA Bucuresti
285. Marius Stefan, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş
286. Simona Tuca, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş
287. Elena Vlad, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş
288. Simona Constantinescu, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş
289. Catalin Barbuceanu, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş
290. Eleonora Chirvasiu, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş
291. Livia Cioara, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş
292. Dinu Camelia, judecător, Judecătoria Râmnicu Vâlcea
293. Ciauşescu Carmen Florina, judecător, Judecătoria Râmnicu Vâlcea
294. Frunză Aurelia, judecător, Judecătoria Râmnicu Vâlcea
295. Constantinescu Felicia, judecător, Judecătoria Râmnicu Vâlcea
296. Dumitraşcu Mioara, judecător, Judecătoria Râmnicu Vâlcea
297. Constantinescu Alina, judecător, Judecătoria Râmnicu Vâlcea
298. Stelescu Elena Cristina, judecător, Judecătoria Râmnicu Vâlcea
299. Fulga Violeta, judecător, Judecătoria Râmnicu Vâlcea
300. Lumineanu Marius Alexandru, judecător, Judecătoria Râmnicu Vâlcea
301. Lita Marius, judecător, Judecătoria Râmnicu Vâlcea
302. Carmen Răduică, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj
303. Enache Iulia, judecător, Judecătoria Bacău
304. Carmen Dina, judecător, Judecătoria Rm. Vâlcea
305. Iulian Balan, judecător, Curtea de Apel Târgu Mureş
306. Ionel Grigorie, judecător, Curtea de Apel Craiova
307. Dinu Rebecca Zinca, judecător Judecătoria Sectorului 1 Bucuresti
308. Diana Gabriela Nastase, judecator Tribunalul Arges
309. Ramona Mungiu, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucuresti
310. Raluca Nor, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara
311. Adrian Aparaschivei, judecător, Curtea de Apel Suceava
312. Ana Aparaschivei, procuror, DIICOT-ST Suceava
313.Tabirta Lorin, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara
314. Ligia Rotaru, judecător, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti
315. Mădălina Chircu, judecător, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti
316. Anamaria Petre, judecător, Judecătoria Satu Mare
317. Candale Laura Camelia, vicepresedinte, Judecătoria Bistrita
318. Ioana Angheluta, judecător, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti
319. Cristina Stefan, judecător, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti
320. Denisa Lazar, judecător, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti
321. Georgescu Alexandru Bogdan, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București
322. Solomon Andrei Nicolae, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București
323. Staicu Bogdan, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București
324. Buruiană Vițu, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București
325. Mocioacă Adina Ileana, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București
326. Radu Cristina, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București
327. Ruxanda Ramona Elena, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București
328. Berariu Mihaela, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București
329. Popoiu Codruț Dumitru, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București
330. Prună Mihai, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București
331. Dieac Ana Raluca, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București
332. Borjog Eduard Daniel, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București
333. Ionescu Ruxandra, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București
334. Țîrlea Adrian, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București
335. Paraschivescu Corina Mioara, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București
336. Prescorniță Simona Mihaela, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București
337. Ivan Gheorghe, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București
338. Florescu Cristina, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București
339 Alestar Violeta, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București
340. Bordeianu Nadia, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București
341. Ciobanu Ramona, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București
342. Gherghe Răzvan Vicențiu, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București
343. Lăncrănjan Alexandra, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București
344. Mortu Ionuț, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București
345. Năstasie Ion, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București
346. Mirică Alexandru, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București
347. Neacșu Denisia, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București
348. Melnic Sorin, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București
349. Albu Gabriela, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București
350. Petrescu Ionuț, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul București
351. Bocu Mădălina, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov
352. Răducu Mihai, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov
353. Leanca Silvia, judecator, Judecatoria Sectorului 3 Bucuresti
354. Constantin Irina, Parchetul d.p.l. Trib. București
355. Ana Maria Lixandru, judecator, Judecatoria Slatina
356. Andreea Crăciun, judecător, Judecătoria Craiova
357. Mateescu Maria Valentina, judecător, Judecătoria Slatina
358. Riza Livia Constanța, judecător, Judecătoria Slatina
359. Calinescu Irina Olivia, judecător, Judecătoria Drăgășani
360. Stalpeanu Luminita, judecător, Judecătoria Drăgășani
361. Daniela Predescu, judecător, Judecătoria Drăgășani
362. Olteanu Dragos, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara
363. Pantea Marius-Calin, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca
364. Gițan Diana Nicoleta, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara
365. Loredana Mocan, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara
366. Felecan Marius, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara
367. Purtan Cristina, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara
368. Silaghi Adina Octavia, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara
369. Tatu Dragoș Daniel, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara
370. Sergiu Bulat, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat
371. Mariana Vârgă, judecător, vicepreşedinte Tribunalul Argeş
372. Andrei Iugan, judecător, Judecatoria sector 5 Bucureşti
373. Mariana Nuţi Dobrin, judecător, Tribunalul Teleorman
374. Bică Alexandru, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova
375. Cioplea Augustina, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova
376. Dalida Militaru, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova
377. Farcas-Hîngan Georgiana Rodica, judecător, Tribunalul Cluj
378. Pîrvu Elena Camelia, judecător, Judecătoria Pitești
379. Loredana Maria Grigorean, judecător, Tribunalul Suceava
380. Gina Ionela Craciun, judecător, Tribunalul Suceava
381. Radulescu Cosmin, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova
382. Damaschin Eniko, judecător, Judecătoria Cornetu
383. Amarie Leonard, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Costesti
384. Catalin Visinoiu, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Costesti
385. Nicorina Magraon, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Curtea de Arges
386. Dutu Theodor, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Curtea de Arges
387. Cosmin Puiulescu, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Curtea de Arges
388. Siea Cristian, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Curtea de Arges
389. Radu Adrian, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Topoloveni
390. Dragos Hristache, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Campulung Muscel
391. Razvan Austrianu, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Campulung Muscel
392. Daniel Gheorghe, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Campulung Muscel
393. Ionel Cotovelea, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Campulung Muscel
394. Luca Cristina Ramona, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iaşi
395. Moraru Alina, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iaşi
396. Istrate Daniel, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iaşi
397. Popa Mihai Catalin procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iaşi
398. Roman Alexandru, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iaşi
399. Mangalagiu Alina, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iaşi
400. Daniel Otel, judecător, Judecatoria Segarcea
401. Liliana Petrovan, judecător, Tribunalul Bucuresti
402. Lavinia Magdalena Bulgaru, judecător,Tribunalul Bucureşti
403. Andrei Jurca, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucuresti
404. Ionel Iliescu, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucuresti
405. Loredana Mocan, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Timişoara
406. Mirela Dumitrache Babalac, judecator, Tribunalul Arges
407. Elena Veronica Iura, judecător, Curtea de Apel Bucureşti
408. Coca Alexandra, judecător, Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti
409. Diana Nicoleta Gitan, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara
410. Asiminei Alexandru, judecător, Judecătoria Suceava
411. Raluca Arsenie, judecător, Judecătoria Deva
412. Carmen Cojocaru, judecător, Curtea de Apel Craiova
413. Mirela Adriana Burlacu, judecator, Judecatoria Buzau
414. Rotaru Dana Alexandra, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi
415. Cojocaru Oana Irina, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi
416. Muresan Cardonel Felix, judecător, Tribunalul Satu Mare
418. Bogdan Alexandru Dari, judecător, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti
419. Marius Joiţa, judecător, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti
420. Francesca Bujor, judecator, Tribunalul Cluj
421. Adina- Monica Burdan, judecător, Judecătoria Timișoara
422. Mariana Ilisie, judecător, Tribunalul Bihor
423. Maria Verdes, judecător, Judecatoria Oradea
424. Ovidiu Ciuma, judecător, Judecatoria Oradea
425. Stefana Pascaru, judecator, Judecatoria Iasi
426. Alexandra Ioana Zamfir, judecator, judecatoria Slobozia
427. Bogdan Rocsin, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 6
428. Perjoiu Irina, procuror, Parchetul de pe langa Tribunalul Vaslui
429. Melania Cristina Rusu, judecător, Judecătoria Pitești
430. Adela Ileana Barbuți, judecător, Judecatoria Craiova
431. Codreanu Alexandru, procuror, Parchetul dpl Tribunalul Brasov
432. Codreanu Melinda, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna
433. Gabriel Mustaţă, judecător, Judecătoria Constanţa
434. Petrica Gherghesanu, judecător, Tribunalul Bucureşti
435. Daniela-Alexandra Stamate, judecător, Judecătoria Constanţa
436. Carmen - Andreea Toader, judecator, Judecatoria Calarasi
437. Radu - Mihai Necula, judecator, Judecatoria Calarasi
438. Liliana-Dorina Răducu, judecator, Judecătoria Sector 3 Bucureşti
439. Roxana Sultana, judecator, Tribunalul Dambovita
440. Manuel Remi Sultana, judecator, Judecatoria Racari
441. Joldes Liliana, judecator, Judecatoria Bistrita
442. Nastasia Marius, judecator, Judecătoria Constanţa
443. Andreea Madalina Popescu, judecator, Judecatoria Pitesti
444. Diana Caterina Coman, judecator, Judecatoria Pitesti
445. Maria Roxana Codreanu, judecator, Judecatoria Saveni
446. Andrada Maria Turti, judecator, Judecatoria Nasaud
447. Oana Diaconu, judecator, Judecatoria Patarlagele
448. George Lucian Cîmpanu, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Suceava
449. Anca Ghimici, procuror, Parchetul de pe langa Tribunalul Galati
450. Roxana Cristina Baraila, judecator, Tribunalul Specializat Arges
451. Mariana Adam, judecător, Judecatoria Rupea
452. Ioana-Maria Cîmpean, judecător, Judecătoria Ploieşti
453. Teliceanu Viorel-Gabriel, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta
454. Ramona Bușu, judecător stagiar la Judecătoria Orșova
455. Catalina Dan, judecător, Judecătoria Pitești
456. Vasile Andra Georgiana, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta
457. Andrei Camelia, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta
458. Diaconu Alexandra Nora, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta
459. Iorgu Anca Ramona, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta
460. Timiş Elena Cosmina, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta
461. George Enescu, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Cornetu
462. Ana Mocanu, judecator, Judecătoria Sector 3 Bucureşti
463. Emanuela Dulgheru, judecător, Tribunalul București
464. Smaranda Maria Floricoiu, judecător, Judecătoria Rm. Valcea
465. Crina Capotă, judecător, Judecatoria Satu Mare
466. Claudiu Victor Neagoe, procuror, Parchetul d.p.l. CA Bucuresti
467. Ilona Panica, procuror, Parchetul d.p.l. CA Bucuresti
468. Dorin Zbranca, judecător, Judecătoria Câmpulung Moldovenesc
469. Fagarasan Mariana, judecător, Tribunalul Mures
470. Bejenaru Iolanda, judecător, Tribunalul Vranceaâ
471. Ion Anca-Mihaela, judecător, Judecatoria Satu Mare
472. Pojoga Valerian-Adrian, judecător, Judecatoria Satu Mare
473. Alina Mateescu, judecător, Tribunalul Argeș
474. Claudia Bodean, judecător, Tribunalul Constanţa
475. Horvat Emilia Lavinia, judecator, Judecatoria Alba Iulia
476. Ramona Ilie, judecator, Judecatoria Videle
477. Petrică Marius Popa, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria sectorului 2 Bucureşti
478. Alina Neculai, judecator, Judecatoria Botosani
479. Liviu Ceica, judecator, Judecatoria Botosani
480. Florin Verciuc, judecator, Judecatoria Botosani
481. Căruțașu Ioana, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria sectorului 1 Bucureşti
482. Ovidiu Gherasim, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria sectorului 3 Bucureşti
483. Meszaros Ioana, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Satu Mare
484. Cristian Ignat, judecător, Judecatoria Balș
485. Monica Avramescu, judecator, Judecatoria sectorului 3 Bucureşti
486. Emanuela Morisca, judecator, Tribunalul Suceava
487. Ana-Maria Stanca, judecator, Judecatoria Slobozia
488. Cristian Monenci, judecator, Tribunalul Bihor
489. Mitric Laura Iuliana, judecator, Tribunalul Suceava
490. Anca Dobre, judecator, Judecătoria Buzău
491. Stefanita Viorel Gogea, procuror, Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov
492. Ana Corina Voinea, judecator, Judecatoria Sectorului 3 Bucureşti
493. Bote Sanda - Daria, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare
494. Florela Nistor, judecator, Tribunalul Bucureşti
495. Mihai Cepes, judecator, Judecatoria Timisoara
496. Alexandra Traistaru, judecator, Judecatoria Bolintin Vale
497. Topalea Kalinca, judecător, CA Suceava
498. Dragomir Luisa-Emanuela, judecator, Tribunalul Bucuresti
499. Dragomir Marian Ionut, judecator, Judecatoria Sector 5 Bucuresti
500. Cirstea Florina Izabela, judecator, Tribunalul Bucuresti
501. Andrioaei Corneliu, judecator, Tribunalul Bucuresti
502. Iulia Popescu, judecător, Judecătoria Fetești
503. Stănculescu Cătălin, judecător, Judecătoria Strehaia
504. Garlonta Ana, judecator, Tribunalul Brasov
505. Dana Girbovan, judecator, Curtea de Apel Cluj

https://silethismillennium2019.blogspot.com/

Înapoi în viitor