Poreclă Sile this Millennium Pseudonime sile_this_millennium

duminică, 10 ianuarie 2016

Întâlnirile secrete din junglă ale celebrului actor american Sean Penn cu baronul drogurilor El Chapo

http://silethismillennium.blogspot.com/2009/03/youtube-broadcast-yourself.html

Întâlnirile secrete din junglă ale celebrului actor american Sean Penn cu baronul drogurilor El Chapo

Celebrul actor american Sean Penn a călătorit în secret prin jungla mexicană să se întâlnească cu El Chapo, Joaquin Guzman, baronul drogurilor din Mexic, capturat în urmă cu câteva zile după ce a evadat din închisoare anul trecut și a realizat un interviu cu el pentru revista Rolling Stone.
sean 
Penn a realizat un interviu cu El Chapo din care Rolling Stone a difuzat sâmbătă noaptea 2 minute.
 
VEDEȚI ÎNREGISTAREA VIDEO CU EL CHAPO

Este primul interviu acordat de baronul drogurilor mexicane denumit El Chapo.
Întrebările ar fi fost transmise prin blackberrymesenger și, mai apoi, El Chapo i-a transmis lui Penn și o înregistrare video.
Povestea oferă noi detalii despre evadarea lui El Chapo din închisoare în vara anului trecut, când a dispărut printr-o gaură din podea printr-un tunel despre care unii ingineri au estimat că ar fi fost realizat în peste un an și ar fi costat cel puțin un milion de dolari.
ROLLINGSTONE-articleLarge 
Cei care au pus la cale evadarea ar fi fost niște ingineri specializați în Germania, relevă interviul cu Sean Penn.

Joaquin 'El Chapo' Guzman, 58 de ani, a evadat la 11 iulie anul trecut din această închisoare, situată la aproximativ 90 kilometri vest de capitala Ciudad de Mexico, printr-un tunel care ducea spre o clădire aflată în construcție.

SOV despre Don Ciccio: Conduce România - Sursă : Flux24

http://silethismillennium.blogspot.com/2009/03/youtube-broadcast-yourself.html

SOV despre Don Ciccio: Conduce România

Plecarea lui băsescu de la putere, a lui maior în America și venirea lui Hellvig peste el la șefia S.R.I., sugerau o iminentă schimbare din funcție a acestui veritabil „Don Ciccio” autohton (n.red-Florian Coldea, prim adjunctul directorului SRI). Este momentul în care coldea începe să adune date despre finanțarea campaniei electorale a lui Iohannis, încercând să împuște doi iepuri dintr-un foc: Iohannis și Hellvig. În ce măsură a reușit să găsească ceva, încă nu știu, știu doar că obscurul ofițeraș de informații, fără viziune și fără vreun merit, își continuă practicile netulburat de nimeni, conducând România către nicăieri și către niciunde, printre nenumăratele pahare de whiskey consumate zilnic, afirmă Sorin Ovidiu Vântu pe blogul său.
MAI SCRIE SORIN OVIDIU VÂNTU:
Pe data de 31 octombrie 2014, am publicat pe acest blog sub titlul „Structura de putere”,  modul în care coldea și maior au infestat toate instituțiile, atât cele de stat, cât și cele private, cu ofițeri acoperiți ai S.R.I, asigurându-și astfel controlul întregii țări. O structură de putere nelegitimă, controlând în mod discreționar și abuziv puterea politică, juridică, administrativă, presa, mediul de afaceri.  Afirmațiile pe care le-am făcut în acel material au fost confirmate 100% pe tot parcursul anului 2015 de către puținii jurnaliști independenți, de politicieni, procurori și chiar de către unul dintre șefii acestei structuri de putere. Dezvăluirile șocante făcute de aceștia ne arată o realitate și mai dură decât cea pe care am surprins-o în acel material :  sacoșele cu bani furați de la stat pe care coldea le dirija de la Cocoș la Ghiță după mărturiile Elenei Udrea, intervențiile la parchet pentru a-l scăpa de pușcărie pe Ovidiu Tender ale aceluiași coldea, după declarațiile Alinei Bica, intervențiile în instanțe pentru obținerea unor sentințe conforme cu dorințele aceluiași individ, după afirmațiile șefului Direcției Juridice a S.R.I., ne arată că avem practic de-a face cu o rețea de crimă organizată, condusă de coldea și maior, patronată de băsescu, cât a fost președinte, și legitimată de structuri similare din SUA (....)
Cu instituțiile statului infestate de securiști, cu un Parlament alcătuit din penali sau ticăloși care, nemaiputând să fure prin contracte de la stat (de frica DNA), au decis să-și majoreze lefurile și pensiile, de parcă cineva i-a obligat să se facă parlamentari, cu un Guvern provizoriu, fără vreo viziune sau timp de a o avea, cu șefii celor mai importante partide politice în pragul pușcăriei, cu o societate civilă bicisnică și fără caracter, aflată în ochiul ciclonului financiar, țara noastră nu se mai poate baza decât pe voi, generația care nu are de pierdut bani, case sau mașini.
Din nefericire, vi s-au băgat în cap tot felul de prostii, începând din școală și continuând în mass-media. Cea mai mare tâmpenie se referă la funcția competiției, considerată ca fiind cheia de boltă a evoluției societății și a cetățeanului. Total fals. Doar colaborarea și întrajutorarea asigură dezvoltare, progres, atât pentru voi, cât și pentru societate. Luati exemplu de la chibuțul evreiesc, acolo unde o întreagă comunitate îl sprijină pe unul de-al ei să ajungă într-o poziție din care să poată ajuta, la rându-i, comunitatea.
O alta tâmpenie care v-a fost inoculată este aceea că securitatea personală este mai importantă decât libertatea. Libertatea de a-ți decide propria viață, de a putea împărtăși un secret unui prieten, de a avea o amantă sau un amant, dupa caz. De a vorbi deșucheat cu iubita. Libertatea de a protesta și de a înjura, de a face o combinație sau de a trage un joint. Peste 15-20 de ani, atunci când veți ajunge în poziții importante, un alt neica-nimeni care va fi în locul lui coldea vă va șantaja pentru a-i executa ordinele și, în caz de refuz, securiștii din presă vă vor desfigura, transformându-vă în monștri. Nu mai știu pe unde am citit că cine alege siguranța în detrimentul libertății nu le merită pe niciuna, iar, în final, le va pierde pe amândouă. Anularea legilor Big Brother va trebui să fie o prioritate pentru oricare dintre voi, altfel veți fi toată viața niște slugi ale unui securist tâmp și bețiv care va profita de indiscrețiile pe care le-ați făcut la telefon, pe mail, messenger sau chiar ambiental. Închei aici cu speranța că în anul 2016, numărul puștilor inteligenți îl va depăși pe cel al idioților.

A fost devoalat NAȘUL scriitorilor din pușcării - Autor: Denisa Miron, Colaborator - Publicat: 02:04 - Sursa foto: mondonews.ro

http://silethismillennium.blogspot.com/2009/03/youtube-broadcast-yourself.html
 


A fost devoalat NAȘUL scriitorilor din pușcării

 

  Denisa Miron, 

Colaborator

 

02:04

 

 mondonews.ro

carti



Prof. univ.dr. Ion Marin de la Universitatea Hyperion apare drept coordonator ştiinţific pentru 24 de lucrări publicate de deţinuţi în ultimii doi ani, conform unei situaţii a cărţilor publicate din 2006 pana în 2015, transmisă de Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP).

Vezi și: LISTA integrală a profesorilor care au dat recomandări pentru scriitorii din pușcării

Printre deţinuţii ale căror lucrări l-au avut drept coordonator ştiinţific pe Ion Marin se numără Sorin Roşca Stănescu, Dan Păsat, Dumitru Rebegea, Dan Diaconescu şi Florentin Scaleţchi.

Prof. univ.dr. Viorel Cojocaru de la Universitatea Naţională de Educaţie Fizică şi Sport a coordonat 15 lucrări semnate de oameni de fotbal precum George Becali, Gheorghe Popescu, Ioan şi Victor Becali, Mihai Stoica, Cristian Borcea şi Vasile Avram.

La rândul său, prof. univ.dr. Dumitru Miron de la Academia de Studii Economice din Bucureşti a fost coordonator ştiinţific pentru nouă lucrări publicate în ultimii doi ani, dintre care opt semnate de Dan Voiculescu.

Conf. univ. dr. Eliodor Tanislav a coordonat şapte lucrări, printre autori fiind Marius Locic şi Cătălin Voicu. La alte cinci lucrări semnate de Cătălin Voicu apare drept coordonator conf. univ. dr. Dan Voinea.

Conf. univ. dr Eugen Nicolăescu (Universitatea Creştină Dimitrie Cantemir) apare drept coordonator la o lucrare semnată de Marius Petcu, iar mitropolitul Ardealului, Laurenţiu Streza, la două lucrări semnate de George Becali.

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, afirma recent că există suspiciuni cu privire la caracterul ştiinţific al unor cărţi scrise de deţinuţi, subliniind că a cerut lista cu recomandările scrise ale profesorilor universitari şi "nu va fi deloc timidă" să ia măsuri dacă se vor constata încălcări ale legii.

"Fac o analiză foarte serioasă pornind de la faptul că, din 2013, asistăm la o creştere absolut impresionantă a numărului de lucrări şi doresc, împreună cu ANP, să analizez cum s-a aplicat această procedură şi, dacă voi constata că ea s-a aplicat defectuos sau cu încălcarea legii, doresc să asigur pe toată lumea că nu voi fi deloc timidă în a propune măsuri pe care legea mi le pune la dispoziţie (...). Ceea ce vă promit, nu numai că în 2016 cifra nu va creşte, ci sper ca cifra să coboare, să fim în curba aceea a lui Gauss şi, dacă nu reuşim să abrogăm această dispoziţie, să coborâm la numărul rezonabil o lucrare ştiinţifică în penitenciar într-un an", a declarat Raluca Prună pe 6 ianuarie la Digi 24.

Ministrul Justiţiei a arătat că prevederea legală privind posibilitatea scăderii pedepselor pentru cei care scriu lucrări ştiinţifice în detenţie datează din anul 1969, însă problemele au început în ultimii ani, când a crescut foarte mult numărul cărţilor scrise de deţinuţi.

"Din anul 2007 în 2010, am avut o lucrare pe an la nivelul sistemului penitenciar din România. În 2011, am avut trei lucrări, în 2012 - şase, în 2013 - 11, 2014 - 69, în timp ce în 2015 am avut un vârf de 331 de lucrări ştiinţifice. Am cerut ANP şi am dat publicităţii lista completă cu aceste lucrări şi sigur că rămâne ca fiecare dintre noi să judece dacă o lucrare care se numeşte 'Zborul unui suflet gol' sau 'Biruinţă în suferinţă' poate fi calificată lucrare ştiinţifică. Asta prevede legea şi avem un regulament de aplicare a legii şi avem o decizie care s-a adoptat de către directorul general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor în 2011, care prevede detaliat care este procedura de urmat în situaţia în care o persoană condamnată doreşte să scrie o lucrare ştiinţifică. Această procedură cere, printre altele, ca persoana care doreşte să scrie o asemenea lucrare ştiinţifică să ataşeze cererii sale o recomandare scrisă de la un profesor universitar sau conferenţiar, care atestă importanţa temei alese în domeniul ştiinţific respectiv (...). Am cerut pentru lucrările din 2015 să mi se pună la dispoziţie toate recomandările scrise ale profesorilor universitari sau conferenţiarilor. Pot exista anumite îndoieli, citind numai titlurile, că unele lucrări nu pot fi calificate ca lucrări ştiinţifice", a spus Raluca Prună. AGERPRES


Credeai că le-au văzut pe toate? Juraţii au fost şocati de dansul lor

http://silethismillennium.blogspot.com/2009/03/youtube-broadcast-yourself.html

Obiceiuri ciudate ale unor scriitori faimosi - de Andreea Ghinea - Sambata, 09 Ianuarie 2016, ora 19:30 - Sursă : Ziare.com

http://silethismillennium.blogspot.com/2009/03/youtube-broadcast-yourself.html

Ziare.com
Actualitate

Obiceiuri ciudate ale unor scriitori faimosi

de 

Andreea Ghinea

Sambata, 09 Ianuarie 2016, ora 19:30

Obiceiuri ciudate ale unor scriitori faimosiFoto; Facebook/Dan Brown
Istoria oricarei carti incepe cu o coala alba pe care scriitorul o are in fata la un moment dat. Apoi ajunge sa fie citita, iubita si adorata de unii dintre noi care devenim admiratori ai unor scriitori celebri.
Totusi, uneori este bine sa aflam ce fel de oameni sunt cei pe care ii admiram. Buzzle trece in revista unele obiceiuri ciudate ale unor scriitori faimosi, precum Charles Dickens, George Orwell sau Virginia Woolf.

Unii scriitori asterneau literele pe hartie doar stand culcati. Exact. Patul devenea birou pentru scriitori precum Mark Twain, Marcel Proust, Woody Allen, George Orwell si Edith Wharton.


Dar asa cum acestia scriau doar culcati, Charles Dickens, Ernest Hemingway, Philip Roth, Lewis Carroll sau Virginia Woolf sunt cativa dintre cei care compuneau stand in picioare. Multi scriau chiar si la masina de scris stand in picioare. In zilele noastre, oamenii de stiinta au descoperit ca este o metoda buna pentru sanatate, asa ca ar putea fi un exemplu pentru tinerii scriitori.

Sunt alti autori care au dus creativitatea la alt nivel, folosind mai multe culori cand scriau. De exemplu, Alexandre Dumas, francezul care a scris "Cei trei muschetari" avea o ordine foarte clara in privinta culorii operelor sale. Acesta scria cu roz volumele non-fictiune, cu albastru romanele de fictiune si cu galben poeziile.

Si Virginia Woolf folosea cerneala diferita, optand pentru nuante ca verde, violet sau albastru. Violet era culoarea sa favorita, dar o folosea doar pentru a scrie scrisori.

Lui William Faulkner i-a placut atat de mult sa bea in timp ce scrie, incat pe mormantul sau se afla doua sticle de Jack Daniels si Mint Julep.

Este imposibil sa nu vorbesti despre Stephen King cand vine vorba despre bautura. Acesta crede ca isi va pierde creativitatea daca se va opri din baut. El bea atat de mult, incat nici nu isi aminteste cand a scris "Cujo".

A bea cafea este ceva normal, asta daca nu bei 40-50 de cesti pe zi asa cum facea Honore de Balzac care credea ca doar asa va fi creativ si va putea scrie.

Dan Brown, autorul celebrului roman "Codul lui Da Vinci", se atarna cu capul in jos atunci cand intampina probleme de creativitate. El a recunoscut acest lucru, mentionand ca il ajuta sa se relaxeze si sa concentreze mai bine. De asemenea, el tine o clepsidra pe birou care functioneaza ca un memento si o data pe ora el se ridica de pe scaun si se intinde pentru a-si relaxa muschii si sa faca genuflexiuni.

Francine Prose, autoarea Blue Angel, crede ca privitul unui perete este cel mai bun mod sa te concentrezi asupra scrisului.

Victor Hugo ducea totul la un alt nivel. Cand avea termene limita el cerea unui angajat al sau sa ii ia toate hainele din casa. In acest fel se asigura ca nu va putea sa iasa din casa, ci se va concentra pe scris. Chiar si cand era foarte frig, el se invelea doar cu o patura.


Tot pentru a se forta sa ramana in casa si sa scrie, scriitorul grec Demostene isi radea jumatate din cap, astfel incat sa para nebun daca cumva voia sa isi paraseasa locuinta.

Joan Didion credea ca trebuie sa doarma in aceeasi camera in care se afla cartea sa daca vrea sa o termine.


Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Citeste mai multe despre 
Sursa:  
Ziare.com

Cine si de ce le-a permis condamnatilor sa isi "cumpere" zile de libertate scriind carti? - Sursă : Ziare.com


Ziare.com
Actualitate
Cine si de ce le-a permis condamnatilor sa isi "cumpere" zile de libertate scriind carti?

Cine si de ce le-a permis condamnatilor sa isi "cumpere" zile de libertate scriind carti?

Intr-o tara ca Romania, unde exista mari probleme de probitate chiar si in mediul academic, nu ar trebui ca legea sa permita scurtarea pedepselor pentru detinuti in baza cartilor publicate sub semnatura acestora, sustine expertul anticoruptie Laura ...
09:49
http://silethismillennium.blogspot.com/2009/03/youtube-broadcast-yourself.html

Cine sunt profesorii care au coordonat cărţile puşcăriaşilor: Laurenţiu Streza, Dan Voinea, ÎPS Teodosie, Dan Dungaciu, Dan Pavel

S-a DEZBRĂCAT în semn de PROTEST. O artistă a umblat GOALĂ pușcă pe străzile din Koln

  EVZ
 

S-a DEZBRĂCAT în semn de PROTEST. O artistă a umblat GOALĂ pușcă pe străzile din Koln pentru a

http://silethismillennium.blogspot.com/2009/03/youtube-broadcast-yourself.html

Fostul secretar de stat Dan Dungaciu, coordonatorul a trei cărţi scrise de un deţinut de lux: “Nu ştiu, o să verific, mulţumesc” - de Razvan Chiruta , 09 ianuarie 2016

http://silethismillennium.blogspot.com/2009/03/youtube-broadcast-yourself.html

Fostul secretar de stat Dan Dungaciu, coordonatorul a trei cărţi scrise de un deţinut de lux: “Nu ştiu, o să verific, mulţumesc”

de

  Razvan Chiruta

  09 ianuarie 2016 

 - stire actualizata la ora 21:07, 09 ianuarie 2016

Fostul secretar de stat Dan Dungaciu, coordonatorul a trei cărţi scrise de un deţinut de lux: “Nu ştiu, o să verific, mulţumesc”
Numele directorului Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale al Academiei Române, Dan Dungaciu, apare pe lista profesorilor universitari care au coordonat lucrări ştiinţifice publicate în penitenciare de deţinuţii care doresc să îşi micşoreze perioada de pedeapsă.
Acesta a girat, potrivit listelor puse la dispoziţie de Ministerul Justiţiei, trei volume ale lui Teodor Bogdan Nicola, care se află în penitenciar din februarie 2015, fiind condamnat pentru cumpărare de influenţă.
Dan Dungaciu este sociolog și geopolitician român, director al Institutului de Științe Politice și Relații Internaționale al Academiei Române, președintele Fundației Mării Negre din România, fost secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe de la București și fost consilier al președintelui interimar Mihai Ghimpu pentru problemele integrării europene a Republicii Moldova. Numele său a fost vehiculat la finalul anului trecut pentru preluarea Ministerului Dezvoltării Regionale sau a Ministerului de Interne în guvernul Cioloş.
Volumele girate de directorul Institutul de Ştiinţe Politice din cadrul Academiei Române şi publicate de Teodor Bogdan Nicola într-un singur an sunt „Metodele de corelare a notorietăţii mărcilor cu eficienţa investiţiilor în publicitate şi intenţia de cumpărare a produselor comerciale”, „Televiziunea şi publicul ei 2004-2014.Analiza sociodemografică a audienţei” şi „Radiografia audienţelor media pentru presa scrisă 2004-2014”.
Dan Dungaciu a declarat pentru România liberă că nu ştie despre ce este vorba în listele oferite de Ministerul Justiţiei. „Nu ştiu, eu sunt în Portugalia acum. O să verific, mulţumesc”, a fost singurul comentariu făcut de acesta.
Teodor Bogdan Nicola este unul dintre fondatorii grupului de companii de comunicare The Group. A fost trimis în judecată de către DNA, alături de alte persoane, pentru cumpărare de influenţă. Procurorii anticorupţie l-au acuzat că a plătit unor funcţionari din Primăria Sectorului 1 suma de 10.000 de euro, din totalul de 18.000 de euro cât i-a fost cerut ca mită, pentru a i se elibera un Plan Urbanistic Zonal (PUZ) necesar construirii unui imobil. Teodor Bogdan Nicola a fost condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare.
Citeşte şi: Generalul Dan Voinea, coordonatorul cărţilor lui Cătălin Voicu: “Nu i le-am scris eu, am făcut doar o caracterizare. Nu ştiu cine l-a ajutat”
Listele cu cadrele universitare care le-au acordat recomandare scrisă deţinuţilor pentru fiecare titlu scris de aceştia în detenţie, pentru a ieşi mai repede din penitenciar, au fost publicate de portalurile Republica şi Hotnews.
Potrivit legii, pentru fiecare lucrare ştiinţifică scrisă de un deţinut şi girată de un cadru universitar, i se scade celui închis 30 de zile din pedeapsă. În aceste condiţii, peste 400 de cărţi au apărut în ultimii trei ani în penitenciarele din România, apogeul fiind înregistrat în 2015.

https://silethismillennium2019.blogspot.com/

Analyze That 7. Cătălin Striblea live. Ce vor românii? Est sau Vest? Ce ...